sunnuntai 31. joulukuuta 2017

ChristmasMeidän koulussa joululoma on 15.12. - 2.1. eli ehdittiin lomailla jo reilusti ennen joulua. Me vietettiin joulua sekä jouluaattona että joulupäivänä. Jouluaattona host-momin tytär ja hänen mies tuli meille. Avattiin lahjat keskellä päivää ja syötiin illalliseksi lasangea. Tä oli siis täysin erillainen jouluaatto kuin mihin oon tottunu. Itse joulupäivänä syötiin jouluillallinen tuttujen luona. Tollon päästiin syömään jouluruokaa, kinkkua, kalkkunaa ja perunamuussia. Tästä huolimatta täytyy kyl sanoa että ikävä tuli suomalaista jouluruokaa. Outo juttu on et olin tosi fiiliksis joulust, kuuntelin joululaului jo ennen thanksgiviniä ja hankittiin joulukuusiki heti sen jälkee, mut sit itse jouluna oli vaa tosi outo fiilis eikä joulu tuntunu yhtään joululta. Anyway alla kuvia jouluun liittyen!

Stayton High cheer team!

The ugliest Christmas sweater contest, only in America😂

Christmas socks are a thing here so of course we had to wear them too😄


Käytiin kattelemassa jouluvaloja enne joulua. Toi oli siis yks naapurusto jossa talojen oli pakko laittaa jouluvalot ihan vaa sitä varten et muut voi tulla kattomaan😂. Kuvista ei oikeen saa käsitystä mut auton kanssa siis ajettiin jonossa ja kaikki talot oli niin upeesti koristeltu, ihmiset oli laulamassa joululauluja kadulla ja joulupukkiki tuli vastaan!

Oregonissa kasvatetaan siis tosi paljon joulukuusia ja ne kasvaa tolleen pelloilla niinku kuvista saattaa näkyä. Käytiin kaatamassa kuusi meille joka saatin itseasiassa ilmatteeksi koska toi oli "ylijäämäkuusi" joka ei ollu yhtä nätti ku muut. (Omaan silmään ei kyllä mitään eroa muihin verrattuna😂)

Jouluaatto!

Käytiin joulun jälkeen Oregon Gardenissa. Noi valot oli kyl taas kerran niin upeita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti