maanantai 28. toukokuuta 2018

prom+kuulumisia!

Viime postauksesta onki jo jonkin aikaa, ni aattelin nyt laittaa tänne kuvia ja vähän kuulumisia näistä viiimesistä parista kuukaudesta!

Huhtikuu ja toukokuu on ollu molemmat tosi kiiresiä kuukausia. Kevät urheilut oli täydessä vauhdissa ja omlla kohdalla tennistä oltiin pelaamassa joka päivä. Meillä oli siis joko treenit tai ottelu joka päivä koulun jälkeen. Otteluita oli about 2x viikossa, joten aikaa keltasessa koulubussissa tuli vietettyä jonkun aikaa, kauimmainen koulu jota vaastaan pelattiin kun oli 3 tunnin päässä 😅. Vaikka omalta osalta ei ottelut aina mennykkään ihan suunnitelmien mukasesti, ni tästä huolimatta meillä oli kavereiden kanssa aina hauskaa! Ottaen huomioon että en ikinä ennen ollu pelannut tennistä, (jos ei lasketa perheen kanssa kesällä pelaamista) niin kehityin kauden aikana tosi paljon ja opin jopa pelin säännötkin 😁. Joten kokonaisuudessaan tenniksen pelaaminen oli tosi hauskaa ja oon niin ilonen et päätin kokeilla jotain ihan uutta!

Muuten aika on kulunut kavereiden kanssa hengatessa, pre-return orientaatiossa ja promiin valmistautuessa! AFS järjesti siis orientaation joka kesti viikonlopun yli ja aiheena oli kotiin paluu. Meitä oli 13 vaihtaria ja yövyttiin yhden vapaaehtoisen luona. Keskusteltiin miten meijän vuosi on menny, mitä ollaan opittu, miten ollaa muututtu yms. Muiden vaihtareiden ja kaverien näkemisen lisäksi viikonlopun kohokohta oli kuitenkin laskettelu! Meitä lähti 6 hengen porukka Mt Bachelorille ja meitä oli 4 jotka oli laskennu ennenkin joten jakauduttiin vielä 2 pienempään ryhmään. Laskettelu oli ihan parasta, aurinko paisto ja oli tosi lämmin! Toi lämpö oli jotain mitä en osannu etukäteen odottaa. Ollaan menty perheen kanssa melkeen joka vuosi lappiin laskettelemaan, ja joka vuosi oon ollu ihan jäässä parin tunnin laskemisen jälkeen. Tässä tapauksessa ei kuitenkaan ollu lähellekkään pakkasta, joten parin tunnin rinteessä olon jälkeen olin paahtua mun kaulaliinaan 😅. Oli kyl tosi onnistunu viikonloppu ja täytinpähän 18 vuottakin😃!

Seuraava viikko meni promin suunnittellussa ja siihe valmistautuessa. Prom päivänä menin siis ensin mun kaverin luo laittautumaan. Tän jälkeen mentiin ottamaan kuvia. Meitä oli 11 ihmisen porukka joten kuvien ottaminen vei jonkin aikaa😄. Seuraavana vuorossa oli dinner. Mentiin ravintolaan syömään yhdessä kunnes oli aika lähteä itse promiin. Paikka missä prom oli, ei ollu hirveen iso, mikä oli itseasiassa tosi hyvä koska ei ihmisiäkään ihan hirveesti ollu (koulu kun vaati 90% koulussa läsnäolon jotta sai luvan osallistua). Tanssi kesti 3 tuntia ja tansittiin toi ihan koko aika! Koko päivä oli ihanku leffoista ja ylitti mun kaikki odotukset! Saatiin äännestä prom King and Queen jotka julistettiin tanssin aikana, ja meil oli vaan niin hauskaa! Voisin elää toi päivän uudestaan millon vaan ja oon tosi kiitolline et sain olla osa jotain näin mahtavaa kokemusta! 

Tätä kirjottaessa tajusin et mulla on ihan liikaa kuvia ja laitoin alle vaan osan, koska muuten tätä postaus jatkuis lopuuttomuuksiin😅

Senior night!

Pre-return orientation
Skiing!


Hiking with friends!

Hiking with friends!


Prom!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti