sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Skycamp, Halloween, Seaside and Thanksgiving!

Viime postauksesta onki jo jonki aikaa ja paljon on ehtiny tapahtua sillä välin! Tajusin etten oo tänne edes päivitellyt, että lokakuun loppupuolella mun tosi hyvä kaveri, belgialainen vaihtari muutti meille! Hänen entinen host-perhe ei ihan toiminu ja meillä ku oli ylimääränen huone talossa ni hän tuli tänne! Vaikka asuminen host-momin kanssa kahestaan olikin fine, ni sisarukset on aina plussaa. Tähän mennessä suurimmaks osaks kaikki on sujunu meijän kolmen kanssa tosi hyvin. Oon vaa niin ilonen et saatiin kaikki järjestymään ja sain uuden siskon!

AFS järjesti lokakuun loppupuolella viikonlopun kestävän leirin nimeltään Skycamp jonne tuli kaikki vaihtarit tältä alueelta ja halukkaat host-perheet. Toi leiri oli kyllä paljon enemmän mitä odotin, oli ihan mahtavaa nähdä kaikki vaihtarit uudelleen ja uusiaki naamoja oli paljon! Tolla leirillä tapsin myös toisen suomalaisen vaihtarin ja kun yritin puhua hänelle suomea, en onnistunu sanomaan yhtään järkevää lausetta! Olin tästä vaan niin fiiliksissä, en ikinä uskonu että voisin unohtaa miten puhua omaa äidinkieltä vaan parin kuukauden jälkeen!

Tosta parin päivän päästä olikin Halloween! Täällä se on tosi iso juttu ja jokanen ruokakauppa oli täynnä kaikkii mahdollisii pumpkin spice tuotteita ja talot oli koristeltuna. Pääsin kaivertamaan mun ekan kurpitsan ikinä ja täytyy sanoa että se on vaikeempaa miltä näyttää😁. Meille tuli myös muutama trick or treater joille pääsin antamaan karkkeja. Illalla käytiin hunted housessa ja voin sanoa tän yhden kokemuksen perusteella, et rakastan amerikkalaista tapaa viettää Halloweenia! Ps. yritin paahtaa uunissa kurpitsan siemeniä kurpitsasta minkä kaiversin, ja ne maistu ihan palaneilta popcorneilta😂

Viime kuussa pääsin myös näkemään toista kertaa meren kun vietettiin viikonloppu host-äidin perheen kanssa mökissä minkä he oli vuokrannu. Toi koko paikka missä oltiin, Seaside oli vaan niin upee! Alla olevista kuvista saa jonkilaisen kuvan, mut todellisuudessa se oli vielä paljon isompi ja vaikuttavampi miltä näyttää.

Sitten vielä thanksgiving! Päästiin viettämään Oliven kanssa ensimmäinen thanksgiving Host-äidin ex-aviomiehen perheen kanssa. Paikalla oli noin 25 ihmistä ja paaaljon ruokaa😂. Pelattin pöytätennistä, juteltiin ihmisten kanssa ja syötiin ihan liikaa iha liian hyvää ruokaa. Eli voisin sanoa että oli melko hyvä kokemus😄.

Ainii ja melkeen meinas unohtua black friday! Eli thanksgivingiä seuraavana päivänä oli black friday. Host-mom inhoo shoppaamista, joten se järjesti meijät sen pojan vaimon äidin kyytiin! Lähettiin 3:30am, palattiin kotiin about 9am ja menin uudestaan nukkumaan😂. Sain itseasias tosi hyvii alennuksii ja oli kyllä väsymyksen arvonen kokemus 😄.

Skycamp and the cabin we stayed in

Skycamp, the view was amazing!

More of skycamp
I carved my pumpkin from both sides 😁 
Seaside!

More of Seaside!
Thanksgiving!
Black friday shopping!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti